ПРАКТИЧНА ЖЕНА

Loading Video...

Попладневни дружби со емисијата која ќе продолжи да ги советува домаќинките како да си го поедностават животот, а ќе нуди и брзи решенија за многу проблеми во кујната, тоалетот, како и совети за фамилијата, домот, телото, убавината и здравјето.

Уникатните совети и рецепти се од големо значење не само за припадничките на понежниот пол, туку и за мажите. Многу познати гости од регионалниот шоу биз ќе споделат искуства од нивните домаќинства и животи, како и мали тајни кои никој не ги слушнал.

Наташа Павловиќ, водителката на шоуто, ги повикува гледачите и овој пат да ги гледаат нејзините нови изданија и да дознаат како на креативен начин може да зготват ручек, но истовремено да си играат и со дечињата. Или па како да успеат со минимум време и трошок да вежбаат, а да изгледаат витално и убаво. Затоа, бидете практични, бидете здрави и бидете секогаш во тренд со “Практична жена”.