Македонија
24. April 2024 - 19:38

48% од гласачите гласале до 18.30 часот

48% од гласачи гласале до 18.30 часот. Ова на својата веб страна го објави Државната изборна комисија од вкупно 90 проценти обработени податоци.

Според првичните информации, изборите поминаа во добар ред без посериозно нарушувања на изборниот процес. Повеќе информации се очекуваат наскоро.