Македонија
1. April 2020 - 11:17

Априлскиот снег „ја сруши“ полската болница

Портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ Димче Арсовски на својот Фејсбук-профил објави фотографија на којашто се гледа дека штотоку поставената полска болница се искривила од снегот кој и натежнал, а никој не презема ништо за истиот да го исчисти.

„Снегот ги изненади надлежните” - веќе чуена фраза, ама барем снегот да го тргневте од полскава болница, паднат и е кровот, луѓе не можат да шетаат внатре, напиша Арсовски.