Живот
2. September 2015 - 9:49

Бентли од 160.000 евра заглави во песок, еве кој дојде да му помогне

Како ли се чуствувало ова младо момче кога со Бентлито заглавило во песок на плажа.
Тој со неколку луѓе пробале да го истуркаат но не им успеало. На крај за помош донеле трактор. Дури тогаш оваа моќна и скапа кола е извлечена од песокот.