Живот
20. November 2017 - 15:48

Без ни малку срам: Двојка имаше секс на тераса, среде бел ден, пред зачудените минувачи

Една двојка во Бунес Аирес имала секс на балконот среде бел ден и на минувачите во центарот на градот им пружи вистинска претстава.

Иако на снимката се гледа дека на жената на почетокот и не нелагодно, брзо се согласила да продолжат со егзибиционизмот. Не се обѕрнувале на извиците и насмевките на минувачите и станарите од околните станови, а кога конечно одлучиле да се повлечат внатре, добија и аплаузи и навивање.

Видеото го снимил еден од соседите, а во позадината се слуша како некој вели: Баш им е гајле!“.

Локалните аргентински медиуми наведуваат дека снимката настанала во најстарата населба во градот, Монсерат. Во тој дел се наоѓаат некои од највисоките згради во Буенос Аирес, како градското собрание, зградата на парламентот, министерството за одбрана...

Инаку, локалните медиуми пишуваат дека вакви сцени се чести во Буенос Аирес, а полицијата често има работа поради сексот и голотија на јавни места.