Живот
3. August 2015 - 14:41

Без срам - Секс среде бел ден во детски парк

Дечко и девојка беа фатени среде бел ден додека воделе љубов во детски парк.
 
Видеото е направено во Чиле, а ваквото несодветно однесување на двојката предизвика бура на реакции кај јавноста.
 
А во меѓувреме неочекуваните „натрапници“ успеаа да ја избркаат запалената двојка.