Македонија
20. January 2016 - 9:37

Без струја утре делови од Чаир и Карпош

Без електрична енергија утре од 9:00 до 14:30 часот ќе останат корисниците од реонот на Поликлиниката Бит пазар и реонот на Саат кулата во општина Чаир.

Како што соопшти Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје заради технички зафати во електросистемот утре без струја во време од 8:00 до 16:00 часот ќе останат и корисниците од дел од улица Скупи, подулици 3 и 6 и комплексот Св. Јован во општина Карпош.