Живот
30. August 2015 - 20:03

Безобразна двојка - Имаа секс на јавно место во познато одморалиште

Една двојка е фатена додека има секс на улица во шпанско одморалиште Торевиеја. Младите имале секс на клупа сосема голи, пренесува The Sun. И покрај тоа што биле предупредени од полицијата да го прекинат сексот двојката безобразно им рекла: „Одете си и не ни пречете". Случајните минувачи биле шокирани од глетката и од однесувањето на двојката.