Бизарно но вистинито
31. May 2016 - 14:33

Бизарна несреќа: Се заглавил додека ја поправал машина за перење

Еден човек од Кина се обидел да ја поправи машината за перење и заврши неславно.
 
Всушност, тој ја ставил главата во машина за да види што не е во ред, и се заглавил.
За среќа, неговите цимери биле дома. Тие прво го измејувале за несреќата, а потоа повикале служба за итни случаи.
Кога пристигнале пожарникарите се обидувале да го извлечат, но не ги успеале. На крајот, ја исекле машината и го спасиле несреќниот „мајстор“.