Македонија
18. May 2018 - 14:39

Блажевски: Не е точно дека сум дал оставка

„Ја не сум разговарал со министерот за ова, ќе го почекам да се врати од службено патување и се додека не потврдиме  официјално се е во доменот на шпекулации. Во моментот сум на боледување, ми треба време да размислам“, изјави за НОВА, Блажевски.

Воедно демантира дека на негово место е назначена Бојана Атанасова, која исто така е во кабинетот на Филипче.