БОРБАТА НА МАЈКАТА

Loading Video...

 “Борбата на мајката” ,приказна за љубовта, за традицијата, за пожртвуваноста на една жена, една мајка, една голема и несебична грижа за нејзините деца.Во местото каде започна нејзината судбина, продолжува нејзината борба за своите деца и со своите деца. Мелек ќе сфати дека мајчинството не е откажување, туку борба поголема од онаа за себе.

Грешките од минатото ќе стојат на патот од нејзината среќа. Ќе добие ли таа бар трошка прошка од татка си за да ја исчисти честа? Ќе успее ли да ѝ се врати на првата љубов? Ќе се избори ли конечно за своите деца?