Бизарно но вистинито
3. March 2016 - 13:41

Цицал крв од кучиња: Маж „вампир“ измачувал кучиња па ги убивал!

Неименуван маж „вампир“ уапсен е во Јемен откако е обвинет дека пие крв од кучиња откако предходно ги измачува.
 
Него го пријавиле соседите, а кога полицијата пристигнала на лице место го затекнале како цица крв од кученца.
 
Тој пробал да побегне, меѓутоа, населението им помогнале да го запрат во таа намера.
 
-Полицијта го начекала како пие крв од кученца, пренесува „Emirates247“.
 
На фотографијата може да се види човек во сив извалкан комблизон, со крвава уста, со јаже врзан за клупа.