Балкан
28. September 2021 - 16:50

Црн рекорд во Србија: Регистрирани 8.467 заразени за 24 часа

Во последните 24 часа, во Србија за коронавирус се тестирале вкупно 26.292 лица, од кои позитивни резултати добиле 8.467, додека 45 лица починале.

На респиратор се 251 пациенти.

Вчера, од вкупно 16.449 тестирани, позитивни беа 4.103, додека починаа 19 лица. На респиратор беа 108 пациенти.