Македонија
29. May 2023 - 14:03

Дел од општина Центар утре без вода

Без вода утре од 9 часот ќе останат дел од корисниците лоцирани на улиците „Ленинова“, „Дебарца“, „Никола Тримпаре“, „Коста Кирков“ и „Борка Талевски“ до булеварот „Св. Климент Охридски“.

Како што информира ЈП „Водовод и канализација“ - Скопје, прекинот е поради водоводен дефект на улица „Ленинова“ без број. 

Корисниците ќе бидат без вода се до завршување на интервенцијата.