Македонија
7. November 2019 - 10:25

Дел од Припор утре без вода

Корисниците од Припор утре од 8 до 17 часот ќе останат без вода.

Како што соопшти РЦУК-Скопје, прекинот е поради замена на два затварачи во резервоарот Припор 1, чистење и дезинфекција на коморите на резерварот Припор 1 и поради замена на вентил на потисен цевковод од пумпена станица Припор до резервоар Припор 1.