Македонија
14. јуни 2016 - 14:05

Експлозија во Свети Николе

Дваесетина минути по полноќ на улицата „Филип Втори“ во Свети Николе во автомеханичарска работилница  дошло до експлозија и пожар во подрумскиот дел и приземјето на работилницата. Пожарот бил изгаснат од екипа на Територијалната противпожарна единица-Св.Николе.

Увид ќе се врши во текот на денот во присуство на пиротехничар.