Македонија
27. March 2020 - 20:10

Еве каде во Скопје има најмногу заболени со коронавирусот

На ниво на општина на територијата на ЦЈЗ Скопје, пријавени се заболени лица во 10 општини, а најголем број на заболени се регистрирани во Карпош.

На табелата подолу е претставена дистрибуцијата на заболените по општина за територијата на Скопје.