Живот
11. July 2016 - 18:54

Го капеше питонот во садопер, а потоа змјата направи нешто неочекувано!

Кога овој питон требало да се капе, се смотал во садоперот и се препуштил во вештите раце на својот сопственик. И покрај се, животот на змиите е многу стресен и затоа понекогаш им е „потребно“ опуштање во пријатна бања...

Но оваа змија се опуштила малку повеќе отколку што треба и направи нешто сосема неочекувано.

Погледнете го видеото: