Живот
29. March 2018 - 13:55

Хирург ја деформирал кога ставил цемент и гума во нејзиното лице, 12 години подоцна изгледа вака

Сите сакаме да изгледаме колку што е можно подобро и нема ништо лошо во тоа. Но, постојат и трагични случаи, како овој за жената од Флорида, чија желба да се биде убава, заврши со сосема спротивни резултати.

Таа со години се срамела да излегува бидејќи изгледала страшно, но сепак одлучила јавно да проговори со цел да спречи идни вакви немили настани како што доживеала таа.

Сакала разубавување, но за жал завршил во рацете на лажен лекар кој во лицето и инјектирал цемент и гума и сега таа изгледа непрепознатливо.

Лекарот моментално се наоѓа во затвор каде издржува казна затвор поради лажно претставување, а против него се водат и други постапки. Се претпоставува дека истот доктор ја предизвикал и смртта на 32-годишна девојка кој сакала да ги корегира усните, градите и задникот, а за тоа наплатил 2.000 долари.