Македонија
3. April 2017 - 13:16

Хорор во Македонија: Дете силуваше дете

Петнаесетгодишник од Куманово силувал девојче. Според податоците на полицијата, детето било во љубовна врска со силуваното девојче. Во текот на декември 2016 година на месноста Спомен костурница, момчето извршило полови дејствија над девојчето.