Живот
25. May 2017 - 9:41

Има само 13 недели, а на својата мајка и кажа нешто неверојатно

13- месечното бебе Ели им приреди големо изнанадување на своите родители.

Клер за време на едно слатко дружење со својата ќерка, и рече дека ја сака на што Ели и возврати со истите зборови.

- Неможев да поверувам, Ели има само 13 недели, а веќе се труди да ги ископира зборовите на својата мајка  се слуша сосема јасно- раскажал таткото.

Во продолжение погледнете го преслаткото видео: