Македонија
7. May 2020 - 13:38

Исчезна мајката на Тања Кочовска

Пред само неколку минути, познатата актерка Лидија Кочовска на својот профил на Фејсбук објави фотографија од својата мајка Невенка Кочовска, за која како што вели, боледува од алцхајмерова болест.

Нејзиниот статус ќе ви го пренeсеме во целост: