Џет-Сет
9. November 2017 - 12:46

Иван Маринковиќ жестоко го нападна новиот маж на Гоца Тржан и откри детали од сексот со нејзе!

Иван Маринковиќ бурно реагирал откако е напоменато дека постои можност во Парови да влезе Раша Новаковиќ, маж на неговата поранешна сопруга Гоца Тржан.

- Дали сте вие нормлани? Тој е дете за мене, како и поголем дел овде Индијанци, тој не знае два збора да каже - рекол Иван за Раша.

Водителката Анџела Лакиќевиќ го предупредила дека не смее да зборува така, бидејќи Раша ја чува неговата ќерка, меѓутоа Иван не престанал:

- Што да не зборувам, што ми е тој? Тој живее со мојата ќерка бидејќи нема своја, што да му правам - рекол поранешниот маж на Гоца Тржан и продолжил:

- Тој е еден мал морон, јас со тој дечко никогаш не сум зборувал - навел Иван.

Потоа Иван зборувал за сексот кој го имал со Гоца Тржан.

- Гоца и јас не излегувавме од дома по 15 дена. Нашиот секс беше толку добар што веќе не знаевме што да правиме па користевме разни сексулани играчки - рекол Иван.

Останатите учесници го критикувале и му рекле дека претерал.