Живот
12. April 2018 - 22:50

Изгубила 100 килограми, денес изгледа како друга личност, а за тоа имала само една причина

Со прекумерната тежина се борела долги години, а една од нејзината главна мотивација за да ги намали килоргамите била љубовта. Лорен (38) од Њу Џерзи успеала да ја реализира својата цел, но морала да се справи со премногу препреки.

Кога се впуштила во борбата со килограмите, имала 180 килограми. Целото време поддршка ѝ било момчето Карлос. Иако нејзината килажа им сметала да имаат сексуални односи, блискоста ја граделе и наоѓале на различни начини. Карлос ја запроси Лорен пред извесно време, а помислата дека ќе нема да ја облече венчаницата, беше уште поголема мотивација за Лорен да ги намали килограмите. 

За нејзината трансформација и приказна се пренесуваше во серијалот "TLC Show Skin Tight", а оваа приказна сигурно ќе ги охрабри многумина кои сметаат дека никогаш ќе нема да се справат со прекумерната тежина.