Македонија
13. јуни 2024 - 19:48

Изложба на Американскиот Универзитет на Европа - ФОН

Факултетот за дизајн и мултимедија при Американскиот универзитет на Европа – ФОН, на изложба ги промовираше мултимедијалните дела изработени од студентите.. Беа изложени стотици креативни дела и проекции.