Бизарно но вистинито
31. August 2015 - 12:20

Ја снимиле својата смрт: Нема да верувате со колкава брзина влета во тунел!

Кога возачот стисна гас до даска, момчето што седеше на сувозачкото место почна прво пранично да се смее, но по неколку секунди го молеше својот пријател да успори., а неговиот страв е потолно оправдан.
 
Во еден момент, сувозачот почна да го моли возачот да ја намали брзината проба сам да ја смени брзина за автомобилот сам успори, но во тоа не успеа.
 
Имено, по некое време луда авантура влегоа во тунел. Поради брзото возење и карање околу менувачот, најверојатно влегле во спротивна лента и удиле во возило кое им доаѓало од спротивна насока.
 
Камерата која била поставена во автомобилот ја снимила целата авантура, но моментот на сударот  паднала поради што не е снимено во што удриле, но успеала да забележи тонски запис на кој се слуша дека дошло до жесток судар.
 
Погледнете го видеото: