Бизарно но вистинито
31. August 2016 - 10:10

Камион целосно смачка автомобил и луѓето во него

Автомобил со шест патници во понеделникот на автопатот во градот Зангзоу на југот на Кина е смачкан кога над него пад цистерна од огромен камион.

На снимката не изгледаше дека камионот се движи со голема брзина, туку само наеднаш се преврте, и тоа на две возила кои случајно се најдоа таму.