Балкан
2. јуни 2016 - 14:28

Конечно се огласи: Зоран Марјановиќ ја откри вистината за допишувањето со Рада од Виена!

Зоран Марјановиќ, сопруг на монструозно убиената пејачка Јелена, за српски Телеграф вели дека дел од пораките со Рада М. од Виена се вистините, дел монтирани. тој објаснува дека се допишува со многумина на социјалните мрежи во надеж дека можеби позади некој од профилите се крие психопатот кој ја убил неговата сопруга.
 
Тој нагласува дека сите барања кои му пристигаат на Фејсбук ги прифаќа, во надеж дека ќе дознае нешто за Јелена.
 
- Им одговарам на сите, влегувам во конверзација бидејќи на тој начин може да дојдам до некој детал во врска со Јеца, - вели Зоран.
 
На прашањето дали навистина се допишувал со Рада М. од Виена, Зоран вели дека некои допишувања постојат.
Може да постојат дел од допишувањата со неа, а дел може да е монтиран. Технологијата денес е напредна и тоа е лесно да се направи, - вели Марјановиќ.
 
Му пишуваат и мажи и жени, главно го контактираат нормални луѓе, но има и такви кои имаат бизарни идеа. Како што вели тој, до сега никој не му помогнал да дојде до некој конкретен детал во врска со убиството.