Македонија
27. November 2019 - 23:28

Костадинов: Зошто Мицкоски ги лажеше граѓаните

На средбата со бугарскиот премиер Борисов, Мицкоски кажа дека бил магистрант и докторант во Германија и Италија. Сега никаде го нема, молчи, се крие.

Секој ден го повикуваме да каже зошто ги лажеше граѓаните, зошто го лажеше премиерот Борисов.