Живот
19. December 2015 - 23:34

Крунисана новата Мис на светот

Шпанката Миреија Лалагуна вечерва беше прогласена за Мис на светот 2015.

mis-svet

Круната на најубавата жена за 2015 година на изборот кој се одржа во Кина и ја додели минатогодишната победничка, Ролен Строс.

Miss-Spain-Mireia-

Лалагуна има 23 години се занимава со моделство, а работи во Барселона.

mis-svet1

Прва придружничка е мисицата на Русија, а за втора е избрана мисицата која ја претставуваше Индонезија.

mis-svet2

mis-svet3

mis-svet4

 

missWorldSpain-2

mis-svet5

mis-svet6