Бизарно но вистинито
22. February 2018 - 19:33

Лекарите во шок: Момче снесе јајца во ординација и признал дека ова не е прв пат

Ако ви се верува  Акмалу Руслиу (14) од Гове, Индонезија, во последните две години направи дваесет јајца.
 
Акмал вели дека редовно носи јајца од 2016 година. Последните две јајца ги “снесе" пред очите на лекарите кои сè уште не можат да веруваат дека ова е можно.
 
Лекарите се сомневаат  дека јајцата намерно се ставени во ректумот на тинејџерот.
 
"Сепак, таткото на момчето го негира ова и вели дека неговиот син има тешка абдоминална болка секој пат кога ќе дојде до овој феномен.
 
"Во последните две години, снел 18 јајца , со последните две што тој ги исфрли во болницата, вкупно 20.
 
Кога го скршив првото јајце, во него имаше само жолчки. Во второто, само белка ", изјави таткото на Акмал за CNN.