Џет-Сет
3. јуни 2016 - 16:52

Лила Филиповска ќе ви го “помати“ умот

Лила Филиповска обожава да не изненадува со стајлингот во „Се или нешто“, а овој пат повторно го истакна бујното деколте од кое ќе ви застане здивот. Дефинитивно кај Лила човек не знае каде попрво да гледа.