Џет-Сет
22. April 2016 - 11:47

Лила ги „крена“ нозете и покажа во што најмногу ужива

Лила Стојановска со нозете на маса, јоргован, емисијата „Се или нешто“ и освежителен сок се опушта во нејзиниот дом секое попладне.