Живот
8. March 2018 - 9:39

Мајката ги ставила сестрите близначки во креветче - Тоа што следело е најслаткото нешто што ќе го погледнете

За некои родители, близнаците можат да бидат непријатно изненадување. Со дополнителен член на семејството, сите планови се менуваат.

Иако многумина во првиот момент имаат страв дека нема да можат адекватно да се грижат за бебињата, кога ќе доживеат моменти како овие сфаќаат дека сè вредело.

Мајката ги ставила своите ќеркички во нивното креветче, а тие одлучиле да си позборуваат.

За среќа, мајката веднаш ја земала камерата и го забележала овој прекрасен момент.