Спорт плус
31. May 2024 - 9:35

Македонската кик бокс маи таи репрезентација отпатува на Балканското првенство во Црна Гора

Македонската кик бокс маи таи репрезентацијапредводена од Дејан Митровски Урко ја сочинуваат 36 натпреварувачи, 15 тренери и двајца судии. На првенството што ќе се одржи од 31 мај до 02 јуни.

На ова првенство ќе учествуваат 9 земји со 220 натпреварувачи.