Живот
10. February 2017 - 15:18

Мажите ја обожаваат оваа секс поза - но жените не можат да ја смислат!

Иако не постои маж кој не ја предложил оваа секс поза, жените повеќе би сакале да ја заборават дека постои.

Можеби мислите дека позата на завртена каубојка е забавна и возбудлива, но кај жените е далеку од тоа.

Во анкета дури 39 проценти од жените изјавиле дека ја мразат оваа незгодна поза.

Сигурни сме дека е неверојатно забавна за мажите - бидејќи можат да уживаат во женскиот задник - но поголем дел од припадничките на понежниот пол воопшто не го делат тоа мислење.

Најголема причина за ова е недостаток на интимност бидејќи жената кон мажот е свртена со грб, но подеднакво важен дел е и дека во оваа поза жените тешко достигнуваат оргазам.