Македонија
28. November 2020 - 15:06

Мицкоски: Бугарија да се извини, а Заев ќе биде отстранет како диво месо

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски на антивладиниот протест со четири пораки упатени до Владата, граѓаните, бугарските политичари и европските авторитети. 
 
 
Катерина  Нешкова