Живот
24. July 2015 - 14:00

Минувачите шокирани: Секс во Градскиот парк среде бел ден!

Овој млад пар дефинитивно не успеал да се спротивстави на своите чувства, па следуваше секс во паркот.
 
Поточно во Словенија во градски парк Копер, додека во нивна близина имаше голем број семејства со своите деца, овие дечко и девојка се соблекоа и преминаа на „акција“.
 
Погледнете го ВИДЕОТО.