Бизарно но вистинито
2. December 2015 - 14:17

Мислеле дека детенецето има тумор на мозок, а докторите откирле страшна вистина

Брачниот пар Мануел и Тифани со години пробувале направат смејство. Кога Тифани останала бремена добиле лоши вести кои потполно ги унуштиле. На почетокот докторите мислеле дека на мозкот на нивното бебе се наоѓа тумор, поради што предизвикале пораѓање за да можат да го оперираат детенцето. Меѓутоа докторите со изведување на операцијата виделе нешто што до тогаш никогаш не виделе. Имено во главата на детенцето откриле потполно формирано стапало кое израснало од тумурот. Всушност станувало збор дека детенцето има тератом, ретка врста на комплексен тумор кој може да формира комплетни делови на телото. Докторите успешно го отстраниле туморот, а момчето поптолно се опоравило.