Бизарно но вистинито
18. July 2017 - 12:09

Мислеле дека е мртва па и ја отсекле главата на змијата а потоа почнал пеколот

 
Корисниците на друштвените мрежи ги шокирало бизарно видео на кое се гледа отсечена глава од змија. Тоа не би било ништо чудно ако главата и понатаму не се мрдала, а устата не ѝ се отворала.
 
Станува збор за змијата која е позната како смртоносна црна мокасинка, а ја викаат уште и памучна змија.
 
Погледнете го видеото:
https://