Македонија
4. August 2020 - 14:49

МВР: Пронајдено безживотното тело на 16-годишното момче од Ресен

Денеска околу 14 часот во водите на Преспанското Езеро  нуркачкиот тим од Единицата за специјални задачи при Бирото за јавна безбедност на МВР го пронајдоа безживотното тело на шеснаесет годишното момче од Ресен. По насоки на Јавен обвинител телото ќе биде дадено на обдукција.

 

Александар Спасовски