Живот
30. November 2015 - 20:51

На овој камионџија треба да му се симне капа за ова што го направи!

Кога спомнуваме камионџии кои пренесуваат дрва од шумите до одредена дестинација не е ништо чудно да се каже дека нивниот товар изнесува околу 20 тони.
 
Но, кога ќе кажеме дека овој човек буквално се провлекува низ тесен и лизгав терен тоагаш тоа и го мислиме.
 
Кога ќе погледнете патот неговата способност ќе ве воодушеви, а сигурни сме дека многу од вас ќе се воодушеват од неговото возење. Навистина треба да му се симне капа!