Живот
22. February 2017 - 9:22

Најдобриот природен афродизијак: Кога ќе го испијат жените не можат да престанат, а ни мажите...

Ова е стар рецепт кој се пренесува со години и генерации на генерации и сите го фалат. Тајната на неговата ефикасност е во сувото грозје, додека неговите бубици содржат адреналин кој е клучен за хранење на материјата за третирање на еректилните дисфункции. 

Овој рецепт рапидно ја зголемува шансата да забремените, а сето тоа поради подобрувањето на квалитетот на сперматозоидите кај мажите. 

Тој исто така ја зголемува целокупната енергија, а оригиналниот рецепт потекнува од Индија и се состои од суво горзје, млеко и малку шафран.

Рецепт и начин на конзумирање: 

Добро измијте 30 грама суво грозје, ставете ги во сад со 200 мл млеко и на крајот додаете малку шафран. На почетокот пијте ја оваа количина 3 пати дневно, а потоа зголемете ја количината на сувото грозје по 50 грама. И за кратко време ќе исчезнат сите сексуални проблеми.