Живот
14. July 2016 - 15:40

Најголемиот срам во ТВ историјата: Среде емисија и пукна фустанот и покажа премногу!

Латејша Грејс, учесничката во британскиот „Големи брат“, гостувала во едно шоу, но доживеа непријатно изненадување. Она што се случи со нејзиниот фустан стана интернет хит, а кога ќе видите што, ќе ви стане јасно зошто.