Балкан
6. October 2015 - 18:18

Навистина ужасно - Еве што напишала Тања на Фејсбук пред да си го убие осуммесечното бебенце

 
Пред да ја угуши својата мала ќеркичка, 37-годишната Тања Л. со месеци наназад пишувала статуси со кои упатила порака дека нешто се случува во нејзиното семејство и дека има проблеми. Таа често се жалела од својот 18 години постар сопруг.
 
Според напишаното, таа имала среќен брак се до јуни кога почнале проблемите. Тој ја оставал дома со бебето гладна и сама, сама ги решавала проблемите, ја изневерувал, ја злоставувал заедно со детето, а таа неможејќи да издржи го угушила осуммесечното бебенце.