Живот
23. August 2015 - 13:46

Некои луѓе немаат срам - Секс „акција“ среде ресторан

Момчево решило да ја однесе својата девојка на ручек, не знаејќи дека таа е „пребрза“. Девојката, возбудена од изненадувањето, му возврати љубов на момчето, но на свој начин.

Среде полн ресторан гости таа се предаде на страстите..