Живот
9. February 2017 - 10:35

Неверојатна приказна: Има 61 година и роди машко дете

Сузан и Били од САД, се прилично симпатичен пар, и биле заедно дванаесет години. Нивната среќа не била комплетна зошто Сузан неможела да остане трудна.

После неколку испитувања и консултации со лекарите,Кристи, мајката на Сузан која имала шеесетиедна година, станала сурогат мајка за да и помогне на својата ќерка.

Бременоста течела лесно и Кристи, родила здраво машко дете, Били, но Кристи не му е мајка туку баба.

Навистина неверојатен потег на Кристи која и помогнала на својата ќерка да добие дете.