Живот
6. December 2016 - 12:13

Неверојатно - Човек на еден остров на Тихиот океан пронашол прав мртов змеј

На интернет се појави едно многу интересно видео кое прикажува чудно животно кое водата го исфрлила на брегот, и кое многу потсерува на змеј!