Македонија
10. July 2019 - 23:13

Невремето го зафати и автокампот Ливадиште во Охрид, превртени приколки и однесени шатори

Сопственикот на кафулето Le Petite во Автокоманда, Бобан Стојковиќ денес бил сведок на ужасното и опасното невреме кое го зафатило автокампот Ливадиште во Охрид. Еве што тој напиша на својот ФБ-профил: