Македонија
20. јуни 2024 - 19:12

Нормализиран сообраќајот на патот Берово - Струмица

Сообраќајот на патниот правец Берово - Струмица е повторно нормализиран, информираат од АМСМ.

Претходно, оттаму беше соопштено дека поради сообраќајна незгода, патот беше затворен за сообраќај во двата правца од 16:20 часот.